Turn of the Century Home Design

For a family home in Scheveningen, a seaside neighbourhood of The Hague, we created a new layout for the living.

Check the Design Book for mor information

Location: The Hague, Netherlands

Interior design by Stefania Rastellino

The kitchen and dining corner have been moved to the most sunny part of the house. We added a transparent separation with sliding doors for more privacy in the lounge area without compromising on the open space feeling. The glass doors slide behind new custom made cabinets (for the extra storage), as it often happened in houses from the turn of the century like this house (built in 1902), but this time with a modern twist: the cabinets are kept lower so that the glass separation is as wide as it possibly can, from wall to wall, to maximise transparency and lightness.

interior design book